.

5 Nisan 2013 Cuma

Peryön Ege Bölgesi 2013 yılı faaliyetleri


Konuğumuz köşesinde ilk konuğumuz Peryön Ege Şube Başkanı ve Teleset Grup İnsan Kaynakları Müdürü Sn.Serdar Kalaycıoğlu. Konumuzsa Peryön Ege Şubesi 2013 yılı  faaliyetleri.Buradan da Serdar Beye iyi dilekleri ve katılımı için teşekkür ederim.
Merhaba,

Yeni bir blog yeni bir köşe ve buraya ilk yazan ben olmanın verdiği heyecan ile başlıyoruz.

Sevgili Gülçin ile Peryön mutlu saatlerin Mart toplantısında konuşurken  sordu,  başkan değişik ne koyayım bloğuma diye.

Bende konuk yazarlar olsun, değişik konularda yazsınlar, paylaşsınlar bilgilerini dedim. Hemen arkadan geldi tabii,   peki başkan sen yaz o zaman ilk konuk yazısını dedi  bende seve seve kabul ettim.
Doğal olarak ilk yazımda biraz Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Derneği  Ege şubesinden bahsetmek isterim. Derneğimiz 41 yıldır Türkiye’de İstanbul merkez olmak üzere toplam 6 ilde faaliyet göstermektedir. Ege bölgesi olarak ta busene 18. yılımız. Yaklaşık Ege’de 450 Türkiye’de 3000 kişiye ulaşan üye ve gönüllülerimiz ile insan yönetimi konusunda Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşuyuz.
Üye profilimiz ise insan ile ilgilenen, insan yöneten herkes derneğimize üye olabilir. Şu an İnsan kaynakları yöneticileri, çalışanları , çeşitli departmanlardan yöneticiler,  akademisyenler, öğrenciler ve insan yönetimi gönüllüleri bulunmaktadır.
Peryön Ege şubesine  www.peryonege.org.tr  adresinden online olarak üyelik başvurusu yapılabilinir.

Ege şubesi olarak 2013 yılında yapacağımız faaliyetlerimizi sıralayacak olursak;

10.Nisan 2013 Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF Fakültesi Kariyer günleri ve Endüstri Mühendisliği topluluğu panellerindeyiz.
13.Nisan.2013 cumartesi Pınar Et fabrikamıza gezi düzenliyoruz.
7 Mayıs da  şirketler arası Bowling turnuvamız var.
6-10 Mayıs tarihlerinde Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kariyer günlerinde paneldeyiz.

15.Mayıs.2013 tarihinde İnsan Yönetimi  Ödülleri tanıtımı yapılacak.2012 yılında derneğimizin düzenlediği yarışmada fark yaratan uygulamalar ödüllerini alan firmalar İzmir’de uygulamalarını anlatacaklar. Etkinliğimiz Yaşar Üniversitesi Alsancak kampüste olacak.
Mayıs ayı içerisinde bahar yemeğimiz olacak.
20-21 Eylul tarihinde, Peryön 2013 yılı zirvemizi gerçekleştireceğiz.
Bugüne kadar belli olan faaliyetlerimizin başlıcaları bunlar. Bunların dışında her ayın üçüncü Çarşambası mutlu saatlerde tüm üyelerimiz ve gönüllülerimiz bir araya gelip, sohbet ediyoruz.
Bu blogdaki  ilk  konuk  yazısı ve benimde ilk yazım, öncelikle bu bloğu hazırlayan sevgili Gülçin Şafak hanıma çok teşekkür ediyorum. İnsan ve insan yönetimine bu blogla destek oluyor ve bizlerin bilgi ve birikimlerimizi bu  köşeyle  paylaşmamıza olanak sağlıyor. Her ne kadar bugün sadece Peryön’den bahsetmiş olsak da bundan sonra ben ve Peryön Yönetim Kurulu ve değerli üyeleri de burada çeşitli konularda görüşlerini paylaşacaklardır. Bilgimizi, uygulamalarımızı paylaşıp herkesin birbirinden bir şeyler öğrenmesini, faydalanmasını sağlamalıyız.
Tekrar bloğun hayırlı olsun sevgili Gülçin, tekrar görüşmek üzere…

Serdar Kalaycıoğlu
Peryön Ege Bölge Başkanı
Teleset  Grup İK Müdürü



0 yorum:

Yorum Gönder

Katkınız için teşekkür ederiz